Individuele medewerkers of zelfstandigen

             Innerlijke veerkracht versterken voor een succesvol en bevredigend professioneel leven

Voor wie?

Dit programma is voor professionals die op zoek zijn naar ondersteuning om beter om te gaan met stress en overweldiging, en ook voor professionals die uitdagingen hebben bij het nemen van beslissingen, loopbaanveranderingen, en omgaan met stress of mobbing.Ons doel

Ons doel is om veerkracht en stressmanagementvaardigheden op te bouwen. We willen je ondersteunen om beter om te gaan met de eisen van het professionele leven. We ondersteunen je bij het overwinnen van professionele uitdagingen en om vooruit te komen in het werkleven. Samen nemen we blokkades weg, vinden we nieuwe perspectieven en ontwikkelen we oplossingen op maat voor jouw werksituatie.

Problemen en emoties

Veel mensen hebben moeite om te gaan met werkdruk, timemanagement en de balans tussen werk en privé, maar ook met uitdagingen zoals mobbing, stress, professionele of beslissingen, die kunnen leiden tot stagnatie en blokkades in je professionele en persoonlijke leven.

Deze uitdagingen kunnen leiden tot stress, overweldiging en uitputting.

Jullie transformatie

Door onze coachings word je veerkrachtiger, zelfverzekerder en evenwichtiger. Op deze manier zul je met succes de uitdagingen van je professionele leven aankunnen en een meer bevredigend professioneel leven leiden.


Mogelijkheden

  • Eéndaagse gezamenlijk met vijf andere individuele medewerkers of zelfstandigen

  • Eén individuele coaching

  • Coachingstraject bestaande uit 5 sessies


Leidinggevenden

en managers     

Verkennen van nieuwe perspectieven, diepgaande zelfreflectie, versterken van leiderschapsvaardigheden en verschillende leiderschapsstijlen

Voor wie?

Dit programma is voor professionals die willen onderzoeken wat hun  persoonlijke en authentieke leiderschapsstijl is, wanneer ze hun team door een transitie moeten leiden en inzicht te krijgen daar  waar het hapert. Leidinggevenden worden uitgedaagd aan de slag met verschillende  leiderschapsuitdagingen zodat hun  impact als leider groeit. Je leert je energie optimaal balanceren zodat je komt tot een duurzaam leiderschap.


Ons doel

Ons doel is om inzicht in authentiek leiderschap en verschillende leiderschapsstijlen te geven en in de praktijk te brengen, waardoor leidinggevenden en managers weer- en wendbaarder worden in hun leiderschap onder verschillende omstandigheden. Samen nemen we blokkades weg, vinden we nieuwe leiderschapsperspectieven en ontwikkelen we oplossingen op maat voor jouw leiderschap en werksituatie.

Problemen en emoties

Veel leidinggevenden hebben moeite om te gaan met situationeel leiderschap in tijden van werkdruk, timemanagement en de balans tussen werk en privé, maar ook met uitdagingen zoals teamveranderingen en veranderende situaties, die kunnen leiden tot stagnatie en blokkades in de werkomgeving van zichzelf, hun teams en hun eigen leidinggevenden.

Deze uitdagingen kunnen leiden tot stress, overweldiging en uitputting.


Jullie transformatie

Door onze leiderschapsstraining word je veerkrachtiger, zelfverzekerder en evenwichtiger in je leiderschap. Op deze manier zul je met succes de uitdagingen van je leidinggeven aankunnen en een meer bevredigend professioneel leven leiden.


Mogelijkheden

  • Eéndaagse gezamenlijk met vijf andere leidinggevenden of managers

  • Eén individuele coaching

  • Coachingstraject bestaande uit 5 sessies


Teams     


Het bevorderen van teamgeest, communicatie en samenwerking voor een succesvolle werkomgeving

Voor wie?

Onze team coachings zijn ideaal voor bedrijven of teams met minstens 5 werknemers of leden die hun teamdynamiek willen verbeteren, maar kunnen ook dienen als ontspannen leuk personeelsuitje voor groepen medewerkers.Ons doel

Onze teamcoachings hebben als doel de teamcommunicatie te verbeteren, effectiever en harmonieuzer teamwerk te bevorderen en wederzijds vertrouwen op te bouwen. Ze helpen ook om interne sterktes en rollen te verduidelijken en ontwikkelen zowel leiderschaps- als volgvaardigheden.

Problemen en emoties

De problemen in het team kunnen zijn: geen vertrouwen in elkaar, niet luisteren, niet communiceren, elkaar tegenwerken en weinig gezamenlijke resultaten.

Deze uitdagingen kunnen leiden tot stress, uitputting van teamleden, teleurstellling, en het gevoel er niet bij te horen.

Jullie transformatie

Door deel te nemen aan onze teamevenementen kan een uitstekende werkomgeving en werkklimaat worden bereikt, wat leidt tot een hogere productiviteit en meer werktevredenheid.Mogelijkheden

  • Eéndaagse gezamenlijk met jullie team

  • Eén teamcoaching

  • Team coachingstraject bestaande uit 5 sessies

Voordelen

Geen ervaring met paarden nodig


Bij paardencoaching is geen voorafgaande ervaring met paarden nodig, want onze getrainde paarden helpen je intuïtief

Kleinschalig


Paardencoaching bij ons is kleinschalig en persoonlijk. We bieden individuele aandacht en zorg, zodat elke deelnemer een diepgaande verbinding kan ervaren met onze speciaal getrainde paarden.

Veilig


Bij onze paardencoaching staat veiligheid voorop. We zorgen voor een professionele en goed begeleide omgeving, waarin deelnemers in alle rust kunnen werken met onze paarden. Het welzijn van mens en dier is onze prioriteit.

Wat klanten zeggen

De coaching met de paarden was heel mooi! En er zaten in het kort een hoop lessen in om mee aan de slag te gaan. Waar ik in ieder geval direct mee aan de slag ben gegaan. Dank daarvoor!

Bij Josephine stapte ik afgelopen week in de paardenbak. Daar stonden Hamir, Hadyr en Timba; alle drie Arabische volbloed ruinen. Door de verschillende karakters van deze paarden mocht ik mijzelf spiegelen en ontdekken hoe zij reflecteren op mijn gedrag. Een bijzondere en leerzame ervaring kan ik je vertellen. En ja, ook best wel confronterend. Dit moment vergeet ik niet snel meer.

De coaching bij Josephine voelt vertrouwd, omdat ze een warme en ondersteunende omgeving biedt waarin je je op je gemak kunt voelen, zowel bij Josephine als de paarden.


Contact

Geïnteresseerd om samen te werken?

Wil je meer weten?