Individuele coaching


Ontketen je volledige potentieel en

ontdek nieuwe perspectieven om te blijven sturen tijdens jouw levenstransitie

Voor wie?

Het programma is gericht op mensenvan 12 jaar en ouder die een moeilijke fase in hun leven doormaken of problemen hebben met beslissingen, omgaan met stress of niet lekker in hun vel zitten.
Ons doel

We ondersteunen je bij het overwinnen van persoonlijke uitdagingen en om vooruit te komen in het leven. Samen nemen we blokkades weg, vinden we nieuwe perspectieven en ontwikkelen we oplossingen op maat voor jouw situatie.


Problemen en emoties

Uitdagingen zoals pesten, stress, levensveranderende beslissingen kunnen leiden tot stagnatie en blokkades in je persoonlijke leven. Je hebt moeite om van punt A naar punt B te komen. Deze uitdagingen kunnen gevoelens van onzekerheid, frustratie en angst creëren of gevoelens van stagnatie en vastlopen veroorzaken.

Jouw transformatie

Vind vrijheid, zelfvertrouwen en vervulling door het bereiken van je lang gekoesterde verlangens en het realiseren van je persoonlijke doelen. Met onze paardencoaching ondersteunen we je om je volledige potentieel te ontwikkelen en een meer vervuld leven te leiden in de transitie naar je nieuwe levensfase.

Mogelijkheden

 • Eéndaagse gezamenlijk met vijf andere individuele personen
 • Eén individuele coaching
 • Coachingstraject bestaande uit vijf sessies


Partners en echtparen


Ontdek samen nieuwe wegen

en herstel de harmonie in jullie relatie.

Voor wie?

Het programma is gericht op stellen die op zoek zijn naar oplossingen om hun relatie te verbeteren en daar een transitie in te maken.
Ons doel

We streven ernaar harmonie te bevorderen op zowel individueel als gemeenschappelijk niveau. Onze coachingsessies zijn ontworpen om jullie te ondersteunen bij het ontwikkelen van een beter begrip van elkaar en het verbeteren van jullie relatie.Problemen en emoties

De relatie kan gebukt gaan onder problemen, blokkades en stagnaties door een transitie in het leven van een van de partners of beide. Dit kunnen moeilijkheden zijn in het samenleven, discrepanties in de rolverdeling, patronen uit het verleden en waarden die in de loop van het leven zijn aangeleerd en geleefd.

Deze uitdagingen kunnen leiden tot gevoelens van ontevredenheid, onzekerheid en frustratie in de relatie.

Jullie transformatie

Door onze coaching kun je een bevredigende en harmonieuze relatie opbouwen of, indien nodig, een vreedzame manier vinden om uit elkaar te gaan die gekenmerkt wordt door een nieuw begrip van jezelf. Wij begeleiden jullie op dit transitie pad en ondersteunen jullie bij het vinden van de beste oplossing voor jullie individuele situatie en transitie.

Mogelijkheden

 • Eéndaagse gezamenlijk met twee andere echtparen of stellen.
 • Eén partner-coaching
 • Coachings partner-traject bestaande uit 5 sessies


Ouder-kind


Samen op weg naar een beter ouder-kind relatie

Voor wie?

Dit programma is voor vaders en moeders die op zoek zijn naar ondersteuning om een meer harmonieuze en gelukkige ouder-kind relatie te creëren in transities.
Ons doel

Wij streven ernaar om de band tussen ouder en kind te versterken en te zorgen voor geluk en harmonie in jullie relatie. Ons doel is om jullie te begeleiden op deze reis en je te voorzien van de essentiële hulpmiddelen om jullie relatie te verbeteren in tijden van transitie.

Problemen en emoties

Disharmonie in de relatie tussen ouder en kind tijdens een transitie kan vele oorzaken hebben en vormt een grote belasting voor het gezinsleven.

Deze disharmonie kan gevoelens van frustratie, ontevredenheid en vervreemding in de relatie tussen de ouder en het kind te weeg brengen

Jullie transformatie

Onze coachings dragen bij aan het verdiepen van de band tussen ouder en kind door het stimuleren van begrip aan beide kanten, wat leidt tot een toename van liefde, vreugde en een sterker gevoel van verbondenheid binnen de relatie.

Mogelijkheden

 • Eéndaagse gezamenlijk met twee andere ouders met kind
 • Eén ouder-kind-coaching
 • Ouder-kind coachingstraject


Gezin


Samen op weg naar een gelukkiger gezin

Voor wie?

Dit programma is voor gezinnen die op zoek zijn naar ondersteuning om een meer harmonieuze en gelukkige leefomgeving en ouder-kind relaties te creëren in transities.Ons doel

Ons doel is het bevorderen van een gelukkig en harmonieus gezin. We begeleiden je op dit pad en geven je de nodige tools om je familierelaties te versterken.

Problemen en emoties

Disharmonie in het gezinsleven tijdens een transitie kan vele oorzaken hebben en vormt een grote belasting voor het gezinsleven.

Deze disharmonie kan gevoelens van frustratie, ontevredenheid en vervreemding binnen het gezin veroorzaken.

Jullie transformatie

Onze coachings kunnen helpen om familierelaties te versterken door wederzijds begrip te bevorderen en meer liefde, geluk en verbondenheid binnen het gezin te creëren. We ondersteunen je om de dynamiek in je gezin op een positieve manier te veranderen en samen een gelukkiger leven te creëren tijdens transities.

Mogelijkheden

 • Eéndaagse voor alleen jouw gezin
 • Eén coaching voor jouw gezin
 • Coachings gezins-traject bestaande uit 5 sessies


Kinderen


Onvergetelijk genieten en leren met paarden

Voor wie?

Kinderen van alle leeftijden die geïnteresseerd zijn in en plezier willen hebben met paarden.

Ons doel

Onze activiteiten voor kinderen onder begeleiding van paarden bieden een unieke combinatie van spelen, plezier en leren. Daarmee maken we het leuk en gezellig voor de kinderen om met paarden om te gaan en ze te ondersteunen in hun ontwikkeling.
Problemen en emoties

Gebrek aan spannende en leerzame recreatieve activiteiten, weinig contact met natuur en dieren, beperkte mogelijkheden voor sociale interactie.

Deze disharmonie kan gevoelens van frustratie, ontevredenheid, verveling veroorzaken.

Jullie transformatie

Onze activiteiten met paarden bevorderen de individuele vaardigheden van de kinderen, versterken hun zelfvertrouwen en wekken hun natuurlijke nieuwsgierigheid. Ze leren verantwoordelijkheid te nemen en ontwikkelen een diep respect voor paarden en de natuur. Het plezier dat ze beleven verrijkt hun persoonlijkheid en biedt hen waardevolle ervaringen die hen zullen vormen.

Mogelijkheden

 • Eéndaagse samen met vijf andere kinderen

 • Eén kind-coaching

 • Kind coachingstraject bestaande uit 5 sessies


Vrienden & Vriendinnen


Versterken van jullie vriendschapsrelatie.

Voor wie?

Het programma is gericht op vrienden en vriendinnen stellen die op zoek zijn verdiepende vriendschapsrelatie voor, tijdens en na tijden van transitie.Ons doel

We trachten zowel op persoonlijk als gemeenschappelijk niveau een gevoel van harmonie te creëren. Onze coachingssessies zijn specifiek ontworpen om jullie te begeleiden bij het versterken van wederzijds begrip en het bevorderen van de kwaliteit van jullie vriendschapsband.


Problemen en emoties

Meestal gaat vriendschap vanzelf, maar soms loopt het even niet zo lekker. Heb je het gevoel dat jij of je vriend(in) dat gevoel weg drukt?

Deze uitdagingen kunnen leiden tot gevoelens van ontevredenheid, onzekerheid en frustratie in jullie vriendschapsrelatie.

Jullie transformatie

Met onze begeleiding bieden we de mogelijkheid om een bevredigende en harmonieuze relatie te creëren, waarbij jullie beiden een vernieuwd begrip van jezelf ontwikkelen. Wij staan aan jullie zijde gedurende dit transitieproces en helpen jullie bij het vinden van de optimale oplossing die past bij jullie individuele situatie en behoeften.

Mogelijkheden

 • Eéndaagse gezamenlijk met vier andere vrienden of vriendinnen

 • Eén friendship-coaching

 • Coachings friendship-traject bestaande uit 5 sessies

Voordelen

Geen ervaring met paarden nodig


Bij paardencoaching is geen voorafgaande ervaring met paarden nodig, want onze getrainde paarden helpen je intuïtief

Kleinschalig


Paardencoaching bij ons is kleinschalig en persoonlijk. We bieden individuele aandacht en zorg, zodat elke deelnemer een diepgaande verbinding kan ervaren met onze speciaal getrainde paarden.

Veilig


Bij onze paardencoaching staat veiligheid voorop. We zorgen voor een professionele en goed begeleide omgeving, waarin deelnemers in alle rust kunnen werken met onze paarden. Het welzijn van mens en dier is onze prioriteit.

Wat klanten zeggen

Ik was verbaasd over hoe de paarden hen intuïtief begeleidden en hielpen bij mijn persoonlijke groei. Het feit dat voorkennis over paarden niet nodig was, maakte mijn ervaring des te toegankelijker en verrijkender.

Als klant kan ik met overtuiging zeggen dat paardencoaching bij Josephine een uiterst persoonlijke ervaring is. Vanaf het moment dat ik aankwam, voelde ik me verwelkomd en op mijn gemak. Josephine zorgde ervoor dat ze mijn individuele behoeften begreep en de sessie daarop afstemde. De interactie met de paarden was opmerkelijk, omdat ze mijn emoties leken te begrijpen en me op een dieper niveau begeleidden.

De coaching bij Josephine voelt vertrouwd, omdat ze een warme en ondersteunende omgeving biedt waarin je je op je gemak kunt voelen, zowel bij Josephine als de paarden.


Wil je meer weten?