EQUI GUIDANCE Leadership:
               Human & Horse coaching en training

Ervaringen van klanten:

Blog van Eline: de kracht van natuurlijk leiderschap, zie link

Jitze: Ik was de afgelopen 2 weken wat minder fit dan gebruikelijk, dus wat minder lichamelijk werken wat meer geestelijke bezigheid. Zodoende kwam ik tot het besluit het jouw boek maar eens te gaan lezen. Dat deed mij al heel snel beseffen dat ik mij vooral niet zielig moest voelen, dat schijnen mannen nogal eens te doen. Het is een ingrijpend boek wat je goed laat inzien dat we ons gelukkig moeten prijzen met wat we hebben, althans zo heb ik het ervaren

Jantine: "Als je gevoelig bent voor prikkels, pik je signalen op die niet altijd even relevant zijn. Ongeduld van een instructeur bijvoorbeeld. Rijles stond voor mij dus gelijk aan stress. Aan een ingewikkeld potje Twister op iets dat net zo goed een gymtoestel had kunnen zijn. Mooi aan Josephine vind ik dat ze jou en je paard haarscherp (door)ziet, maar geen waardeoordeel velt. Daardoor kun je je zonder schaamtegevoel focussen op waar het om draait: wat zeg ik nou eigenlijk tegen mijn paard? Met mijn ‘body’ én ‘mind’? Wat begon als ‘paardrijles’ ontpopte zich zo tot een verfrissende blik in de spiegel. Niet per se een fraaie blik, wel een verhelderende. Paarden coachen en mensen coachen. Twee verschillende disciplines. Josephine beheerst ze allebei."

Jennifer: "Tijdens de training werd me een spiegel voorgehouden. Best confronterend en daardoor juist heel leerzaam. Ik kreeg handvatten om met de situaties om te gaan die voor mij lastig zijn. Die combinatie van inzicht in de situatie en suggesties van wat ik kan doen, waren zeer waardevol" 

Jan: "Josephine houdt onvoorwaardelijk van haar paarden en begeestert ruiters met haar enthousiasme."