Equi Guidance

Insights into Leadership

 

“Becoming a leader is synonymous with becoming yourself. It is precisely that simple, and it is also that difficult.” Warren Bennis

Het paard als natuurlijke leider   

EQUI GUIDANCE biedt: 

- Persoonlijke leiderschapsontwikkeling

- Teambuilding leiderschapsontwikkeling

- Training in natuurlijk leiderschap

- Coaching/training met paarden als onderdeel van trajecten bij andere coaches

- Verhuur van locatie met of zonder coaching/training met paarden

EQUI GUIDANCE leert je op een creatieve natuurlijke manier meer over de authentieke leider in jezelf, je team, je collega’s en de drijfveren die daar achterliggen. Je doet dit door te werken met paarden, samen buiten in de natuur. EQUI GUIDANCE biedt coachings/trainingstrajecten of biedt coachings/trainingsonderdelen met paarden als onderdeel van trajecten bij andere coaches. Daarnaast verhuurt EQUI GUIDANCE haar uniek gelegen locatie aan andere coaches. De locatie brengt jou, je team en je collega’s dichterbij de natuur, biedt privacy en geeft je de ruimte om tot jezelf te komen.

EQUI GUIDANCE: insights into leadership heeft als missie:

Het  creëren van meer bewustzijn van het verband tussen natuurlijk leiderschap, het paard en de mens en het ondersteunen van de ontwikkeling van modern leiderschap met behulp van het paard.

Met modern leiderschap bedoelen we het type leiderschap dat nodig is om onze moderne maatschappij duurzamer te maken, zowel op sociaal als ecologisch gebied, en om het menselijk potentieel te ontdekken dat verborgen zit in onze organisaties en in onszelf.

EQUI GUIDANCE wil groei in authentiek leiderschap verwezenlijken, zowel op persoonlijk als op teamniveau. De aanpak van Equi Guidance, is gebaseerd op ervaringsgericht, natuurlijk en opbouwend leiderschap.

Goed leiderschap van jezelf en van je werknemers, verhoogt je eigen welzijn en die van je werknemers. Jouw en hun prestaties worden verbeterd en de kwaliteiten van een ieder kunnen meer groeien en bloeien. Onderzoek bewijst keer op keer, dat goed  leiderschap één kritische factor is voor de effectiviteit van je organisatie. Volgens mijn mening, is leiderschap een gedrag, en geen formele rol. Leiderschapsgedrag bestaat uit een visie, jezelf kennen, mensen kunnen boeien en motiveren,  en dingen kunnen omzetten. Leiderschap is een collectief fenomeen! Leiders creëren een omgeving en voorwaarden waarin werknemers kunnen excelleren. Goede leiders zijn zich bewust van de eigen waarden, de cultuur van de organisatie, weten processen in te richten en hebben oog voor de talenten van de professionals.

Ikzelf blijf continu leren over leiderschap, in samenwerking met collega's, vrienden, paarden en de natuur. Ik ben een directeur, coach, trainer, ondernemer, docent en endurance ruiter. Mijn vakgebied is bedrijfseconomie, marktonderzoek, techniek en coaching. Ik werk samen met mensen en paarden en vóór mensen en paarden. Ik gebruik innovatieve technologische en natuurwetenschappelijke inzichten en toepassingen om de levenskwaliteit van mens en dier duurzaam te verbeteren. Ik kom zowel uit het bedrijfsleven, als uit de wetenschap.

Mijn interesses zijn leiderschap, management, onderwijs, kwantitatief en kwalitatief marktonderzoek, psychologie, statistiek, techniek, natural horsemanship, equine assisted coaching, gezondheid en de roots van de natuur.

Leer meer over EQUI GUIDANCE en hoe wij je verder kunnen helpen een goede leider te zijn.

 

 

 

 

 

 

 

.