Equi Guidance: Coaching in Transitie door en met paarden
 

Basis grondwerk met paarden voor starters

Ééndaagse training met 4 deelnemers

Heb je zelf geen eigen paard of/en weinig ervaring met grondwerk en wil jij graag op een persoonlijke manier leren hoe je een paard leert gehoorzaam, met vertrouwen en gemotiveerd met jou als mens samen te werken?

Dan is deze ééndaagse training van 11-17U iets voor jou.

Kosten: 149 euro, inclusief BTW, inclusief koffie/thee/ontbijtkoek, lunch zelf meebrengen

Doelgroep: mensen met geen eigen paard of/en weinig ervaring met grondwerk

Aantal deelnemers: 4 deelnemers. 

Wanneer: Zodra er 4 deelnemers zijn, leggen we met elkaar een gezamenlijke datum vast

Aanmelden: stuur een email naar info@equiguidance.com

Extra individuele of gezamenlijke trainingssessies kunnen na de training georganiseerd worden. Dit hoeft niet.

Onderwerpen: Paardenwelzijn, natuurlijk paardengedrag, kuddegedrag, leiderschap, communicatie, samenwerken, basis trainingsprincipes,  en basis grondwerkoefeningen

De korte theoriesessies vinden binnen plaats bij de houtskachel of buiten, als het weer het toelaat. De praktijk oefeningen doen we  met eigen paarden van Equi Guidance. De praktijkoefeningen vinden buiten plaats in een luxe eb- en vloedbak.

De Equi Guidance paarden zijn Arabische volbloedpaarden, goed opgevoed en getraind, sensitief en worden gehouden volgens de meeste recente paardenwelzijnseisen. Dit maakt hen uitermate geschikt voor dit werk.

Ontdek samen de magie van een paard

Flexibele 60-minuten sessies voor tweetallen 

Een bijzonder kado! Voor jezelf en iemand die je kent. Een vriendin of vriend, collega of familielid. Het gaat om verbinding.  
Tijdens de buitensessie in Wapenveld ontdek je hoe een paard je gedrag spiegelt. Hoe zet je (zelf)vertrouwen in, als je samen wilt werken met mens en paard? Wat werkt vooral niet? Je ontwikkelt eenheid in denken, doen en voelen. Denk je, dit is iets voor mij? Met wie ga je deze beleving aan? Schrijf je nu in!  
Doelgroep:
mensen zonder of met ervaring met paarden.
Het
doel is om jullie te leren hoe je een paard als gelijkwaardige partner vanaf de grond leert bepaalde oefeningen te doen, waarbij je leert zowel emotioneel, geestelijk en lichamelijk dezelfde taal te spreken.
Waar:
Wapenveld (nabij Zwolle)
Wanneer:
op afspraak, kan ook in de avonden of het weekend
Wie:
door Josephine Woltman Elpers, zie link
Kosten: 99 euro per tweetal, inclusief BTW voor 60 minuten, inclusief 15 minuten kennismaking met thee/koffie en 45 minuten sessie met de paarden
De sessie doen we met eigen paarden van Equi Guidance. De praktijkoefeningen vinden buiten plaats in een luxe eb- en vloedbak. De kennismaking met thee/koffie vindt binnen plaats of buiten, als het weer het toelaat.
De
Equi Guidance paarden zijn Arabische volbloedpaarden, goed opgevoed en getraind, sensitief en worden gehouden volgens de meeste recente paardenwelzijnseisen. Dit maakt hen uitermate geschikt voor dit werk.