Equi Guidance: Coaching in Transitie door en met paarden
 

Rust, Ruimte en Richting voor jezelf, met en door paarden

Corona-proof actie voor 2 personen op 30 januari, 6 februari en 13 februari 2021, 3 sessies x 60 minuten

Omdat Equi Guidance net haar nieuwe website heeft gelanceerd en velen een transitie door Corona ervaren, bied ik de volgende Corona-proof actie aan:

Waar gaat het over?
Creëer rust en ruimte voor jezelf en anderen in deze transitie tijd. Geef richting aan situaties waar je invloed op hebt. Soms ontstaat er een situatie waar je geen invloed op hebt. Bewust stilstaan helpt juist dan om opnieuw richting te bepalen aan jezelf en anderen, inspelend op de veranderende situatie tijdens Corona.

Samen met jouw vriendin, vriend of partner, bied ik je een coachtraject aan van 3 sessies van 60 minuten aan. Jullie zijn er dan dus met zijn 2-en en er zijn geen andere mensen bij. Kosten 150 euro per persoon voor het gehele traject bestaande uit 3 sessies van een uur, exclusief BTW. De data zijn:

  • Zaterdag 30 januari 2021
  • Zaterdag 6 februari 2021
  • Zaterdag 13 februari 2021

Vanuit de Rust met en door paarden gaan kijken naar jullie coachvraag of vragen in de eerste sessie. In de tweede sessie creëren we samen met en door de paarden Ruimte, en in de derde sessie geven jullie zelf Richting met en door de paarden.  


Spelregels:
· Jullie melden je per tweetal aan. Indien je wilt, dat ik aan een andere persoon koppel, is dit ook mogelijk.
· De sessies vinden onder alle weersomstandigheden buiten plaats op het terrein van Equi Guidance in Wapenveld. Er is vele ruimten met overkapping en een verlichte buitenbak met all-weather bodem aanwezig.
· Elk sessie vindt dus plaats voor jullie twee alleen en duurt in totaal één uur
· Inclusief koffie/thee en koek
· Afspraken kunnen tot 1 maart 2021 gemaakt worden

Voor je aanmelding of meer informatie: stuur me een app!
Meld je gauw!!