EQUI GUIDANCE Leadership:
               Human & Horse coaching en training

Evenementen

Coachsessie: Rust, Ruimte en Richting voor jezelf, door en met paarden!

Zondag 22 november van 10-16:30U in Wapenveld (nabij Zwolle)

Wil je meer informatie of wil je je opgeven, stuur een mail naar info@equiguidance.com

Creëer rust en ruimte voor jezelf en anderen. Geef richting aan situaties waar je invloed op hebt. Soms ontstaat er een situatie waar je geen invloed op hebt. Bewust stilstaan helpt juist dan om opnieuw richting te bepalen aan jezelf en anderen, inspelend op de  veranderende situatie.

Het programma:

Een gezamenlijke start waarin je verwachtingen uitspreekt, gevolgd door een coachsessie met de paarden Hamir en Hadyr. “Wat zie je?”

Rust en Ruimte is het thema voor de ochtend. Na de vitale lunch met ruimte voor persoonlijke ontmoeting, geef je Richting aan de door jouw gewenste beweging en laat je de energie stromen, vanuit rust en ruimte.

Gedurende de dag oefenen we verschillende situaties in twee groepjes van maximaal 3 deelnemers, zodat je de hele dag persoonlijke aandacht ontvangt, waarbij de begeleiding afgewisseld wordt door Josephine met de paarden en door Eline in de vertaalslag naar jouw dagelijkse praktijk.

Je hebt geen ervaring met paarden nodig. De oefeningen vinden naast het paard plaats in de buitenlucht. De paarden spiegelen je bewustzijn, vanuit de veilige setting die we creëren.

De ontwikkeldag vindt zowel binnen als buiten plaats, ongeacht het weer.

Josephine Woltman Elpers, ervaren paardencoach van Equi Guidance en Eline Ruinemans (www.elineconsult.nl), Coach in Leiderschap & Hospitality vanuit Eline Consult bieden deze bijzondere ontwikkeldag aan. Vanuit verschillende achtergronden beleven we plezier aan onze samenwerking!  

Josephine & Eline

Zondag 22 november 10-16:30U

Locatie: Equi Guidance Wapenveld

Maximaal 6 deelnemers

Prijs: 189 euro inclusief lunch, drinken en hapjes. Dit bedrag is exclusief BTW.

Wil je meer informatie of wil je je opgeven, stuur een mail naar info@equiguidance.com