EQUI GUIDANCE Leadership:
               Human & Horse coaching en training

Aanbod

Elk team en iedere organisatie bestaat uit verschillende mensen met verschillende leiderschapsstijlen. Navigeren en excelleren in leiderschap lukt pas als je je bewust bent van je eigen voorkeur in leiderschapsstijl en in welke type situatie,  en wat jij wil en kan veranderen, maar ook openstaat voor de ander. Afhankelijk van je behoeften en/of coachvragen geef ik coachings om je eigen evenwichtige leiderschap zonder, naast of op het paard te ontdekken en te ontwikkelen. Het woord je kan ook vervangen worden door jullie, afhankelijk of het gaat om een individuele of een teamcoaching.

Ervaring met paarden is niet vereist om met of op het paard te kunnen werken.

EQUI GUIDANCE Coaching: 

Persoonlijk leiderschapsontwikkeling, individueel of in teamverband, met of zonder paarden

Heb je wel eens moeite om anderen te motiveren, dat te doen wat de organisatie nodig heeft? Wil je nog meer halen uit je team? Wil je nog beter kunnen samenwerken? Vraag je je zelf soms af wat je impliciet uitstraalt op anderen? Of heb je gewoon moeite om leiding te geven? Heb je moeite met je eigen leidinggevende? Waar zit jouw kracht in het leiding geven? Waar zit de kracht van de ander? Hoe zet je de kracht van eenieder in om een (nog) beter team te worden? Of heb je gewoon zin om coaching met paarden uit te proberen? Of wil je met elkaar een leuk personeelsuitje hebben?

Is jouw antwoord op één of meerdere bovenstaande vragen een ja, dan kan EQUI GUIDANCE coaching jou verder op weg helpen.

EQUI GUIDANCE Horsemanship: 
Paardrijles & Grondwerk: Instructie op en met het paard

Vind je het moeilijk om te weten wat jouw lichaam voelt in een bepaalde type situatie en wat dat doet met jezelf en de ander? Ben jij leider over je eigen lichaam? Ben je lichamelijk in balans? Hoe kan je je lichaam gebruiken in evenwichtig leiderschap? Wat is lichamelijk leiderschap en wat heeft dit met leiderschap in organisaties te maken?  Ben je geïnteresseerd in waarom en hoe een paard reageert, afhankelijk van jouw lichamelijke leiderschap? Wil jij leren hoe je een paard stuurt met lichamelijke energie? Wil je weten hoe je een paard stuurt zonder het paard aan te raken? 

Is jouw antwoord op één of meerdere bovenstaande vragen een ja, dan kan EQUI GUIDANCE horsemanship jou verder op weg helpen.

EQUI GUIDANCE Workshops: 
Seminars & lezingen over leiderschap met of zonder paarden

Wil je, samen met anderen meer leren hoe ik mijn (evenwichtige) leiderschapschapsstijl ontdek of toepas in zakelijke situaties, zoals leiding geven worden, omgaan met onverwachte situaties, omgaan met verandering, het ontdekken van meerdere vormen van leiderschap, het plannen van je work-life balance, etcetera?Is jouw antwoord op één of meerdere bovenstaande vragen een ja, dan kan EQUI GUIDANCE Workshops jou verder op weg helpen.

EQUI GUIDANCE Reading: 
Boeken over leiderschap en levenslessen

EQUI GUIDANCE heeft meerdere boeken uitgegeven met betrekking tot leiderschap in verschillende situaties, waarin verschillende vormen van leiderschap voorkomen.  EQUI GUIDANCE staat bekend om het moeilijke benoembare te benoemen en tot in detail te beschrijven. 

Zie ook link EQUI GUIDANCE LOCATIE

De locatie  biedt meerdere terrassen, een moestuin en een mooie tuin met bomen en een weids uitzicht op akkerlanden en paarden-weilanden aan alle kanten van de coachlocatie. 

In de  nabije verte zie je  de Zwolse Bossen en de Veluwe. De binnen-locaties stralen een gezellige privésfeer uit. Er is een echte zitkamer met houtskachel en een tafel waar maximaal 16 mensen aan kunnen zitten. De coachkamer biedt een knusse kamer, waar u gezellig met 2 tot 6 mensen kan zitten. Flipchart, beamer en scherm kunnen georganiseerd worden.

Tarieven 

De tarieven zijn afhankelijk of je kiest voor op maat-gemaakt aanbod,  EQUI GUIDANCE COACHING, EQUI GUIDANCE HORSEMANSHIP of EQUI GUIDANCE WORKSHOPS. Tevens hangt dit af van jouw doelstellingen, wensen, de duur, en eventuele andere kosten. Op basis van deze onderdelen, maken we samen afspraken.


Vanwege  het (inter)nationale netwerk, komen vaak mensen van ver uit binnen- en buitenland naar EQUI GUIDANCE. EQUI GUIDANCE maakt het mogelijk voor mensen, die van ver komen om meerdere sessies achter elkaar op een dag te doen of met anderen gezamenlijk te reizen om op locatie individuele sessies achter elkaar te volgen. Graag kan je contact opnemen om te vragen naar de mogelijkheden.